Проф. Николай ГабровскиМиналата седмица президентът  връчи първия проучвателен мандат за съставяне

...
Проф. Николай ГабровскиМиналата седмица президентът  връчи първия проучвателен мандат за съставяне
Коментари Харесай

„Всичко е планирано за третия мандат“. Реакциите след неуспешния опит за кабинет „Габровски“

Проф. Николай Габровски
Миналата седмица президентът  връчи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на най-голямата група в 48-ия Парламент – тази на ГЕРБ-СДС. От групата издигнаха надпартийна кандидатура за министър-председател в лицето на проф. Николай Габровски.  Днес тази кандидатура беше  от депутатите в пленарната зала. До гласоподаване на състава на Министерския съвет, препоръчан от професора, не се стигна.

Реакциите във Фейсбук надалеч не бяха многочислени, евентуално неуспехът беше предстоящ. ДЕБАТИ.БГ събрахме най-интересните гледни точки.
„ Болката от неуспеха на Габровски видни гербаджии потушават със сказки по какъв начин щяхме да цъфтим, в случай че не Радев, а Герджиков през днешния ден бил президент. Ама не е, поради пустите… демократи “, написа Евгений Кънев.„ Поредната гербаджийска интрига през просото… с антиматематическите опорки за демократичната поддръжка за Радев.Късата гербаджийска памет не помни, че Герджиков беше в управлението на Новото време, част от Национална движение „Симеон Втори" – след което му потръгна кариерата. Както изтъкнат Национална движение „Симеон Втори" кадър беше и техният необут.А Национална движение „Симеон Втори", след посещаване на Мутрафонова при водача му оня ден отново беше задействано. И по команда от Изток през днешния ден изпълни медиите “, споделя още той.

„ Добрата новина е, че всички какво съставлява Николай Павлов, кой го пази, какъв брой е значим за ГЕРБ, Движение за права и свободи и така нататък “, написа Илиян Василев.Изрече груби неистини от трибуната. Добре е да се направи парламентарна комисия, която да проверява историята с азерския газ.Излъга, че избавил Булгаргаз от неустойки, идиотско е да оправда едно свое деяние с друго свое деяние. Риск за усвояването на гаранцията за несъблюдение на контракта от Булгаргаз е плод на неговото решение да вземе Газпромовски газ вместо азерски.Откровено тъпа е хвалбата, че Булгаргаз държал 95 % от пазара, ами да като представител на Газпром го държа “.

„ Както писах, този претендент за министър председател не бе даже мюре, т.е. жива патица, заложена за стръв на други патици. Той бе изкуствена патица – силиконова стръв за едра риба или за лапнишарани. Такива не се откриха нито в нужното количество, нито в достатъчното качеств “, написа проф. Николай Слатински.Но да не забравяме, че всичко е планувано за третия мандат, когато ще бъде препоръчан сламен министър председател и правителство-хибрид сред държавното управление на „ Беров “ и държавното управление на „ Орешарски “!В името на тази цел Статуквото извърши колосални шашми – както час преди края на изборния ден, когато тълпи от хора на избрани предприемачи, излязоха да гласоподават в един строй, по този начин и час след края на изборния ден, когато голфър-социолозите внезапно оповестиха, че процентът на БВ не бил 2.7, а 4.7! “
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР